Поживна цінність |
Розмір порції: 1 капсула |
Порцій в упаковці: 75 |
|
Кількість в 1 порції |
% від добової норми |
Вітамін A(у вигляді бета-каротину) |
900 мкг |
100 % |
Вітамін С (з органічних ягід амли) |
90 мг |
100 % |
Вітамін D (у вигляді D3 із пекарських дріжджів [Saccharomyces cerevisiae]) |
25 мкг (1000 МО) |
125 % |
Вітамін E (у формі d-альфа-токоферолу з олії соняшнику) |
15 мг |
100 % |
Вітамін К (у вигляді K1 із пекарських дріжджів [Saccharomyces cerevisiae]) |
120 мкг |
100 % |
Тіамін (вітамін B1 із пекарських дріжджів [Saccharomyces cerevisiae]) |
1,2 мг |
100 % |
Рибофлавін (B2 із пекарських дріжджів [Saccharomyces cerevisiae]) |
1,3 мг |
100 % |
Ніацин (у вигляді ніацинаміду із пекарських дріжджів [Saccharomyces cerevisiae]) |
16 мг |
100 % |
Вітамін B6 (із пекарських дріжджів [Saccharomyces cerevisiae]) |
1,7 мг |
100 % |
Фолат (із пекарських дріжджів [Saccharomyces cerevisiae]) |
800 мкг харчового фолатного еквіваленту |
200 % |
Вітамін В12 (у вигляді метилкобаламіну із пекарських дріжджів [Saccharomyces cerevisiae]) |
4,8 мкг |
200 % |
Біотин (із пекарських дріжджів [Saccharomyces cerevisiae]) |
30 мкг |
100 % |
Пантотенова кислота (із пекарських дріжджів [Saccharomyces cerevisiae]) |
5 мг |
100 % |
Залізо (з хелату коричневого рису) |
5,4 мг |
30 % |
Цинк (з хелату коричневого рису) |
5,5 мг |
50 % |
Селен (із пекарських дріжджів [Saccharomyces cerevisiae]) |
27,5 мкг |
50 % |
Марганець (з хелату коричневого рису) |
2,3 мг |
100 % |
Хром (із пекарських дріжджів [Saccharomyces cerevisiae]) |
35 мкг |
100 % |
Молібден (з хелату коричневого рису) |
45 мкг |
100 % |
Екстракт плодів органічної ембліки (амла, Pphyllanthus emblica) |
200 мг |
+ |
Суміш необроблених органічних фруктів і овочів:
органічне яблуко (плоди), органічний буряк (корінь), органічна брокколі (плодоніжка та суцвіття), органічна морква (корінь), органічний шпинат (лист), органічний томат (плоди), органічна полуниця (ягоди), органічна вишня (ягоди), органічна ожина (ягоди), органічний зелений солодкий перець (плоди), органічна брюссельська капуста (лист), органічна лохина (ягоди), органічний імбир (корінь), органічний часник (цибулина), органічна зелена цибуля (цибулина), органічна малина (ягоди), органічна петрушка (лист), органічна цвітна капуста (стебла та суцвіття), органічна червона капуста (лист), органічна капуста (лист), органічний гарбуз, органічний селера (стебло), органічна спаржа (стебла та суцвіття) |
20 мг |
+ |
Суміш необроблених пробіотиків та ферментів:
ліпаза, протеаза, аспергілопепсин, бета-глюканаза, целюлаза, бромелайн, фітаза, лактаза, папаїн, пептидаза, пектиназа, геміцелюлаза, ксиланаза, [лактобактерії (Lactobacillus bulgaricus), лактобактерії плантарум (Lactobacillus plantarum)] (500 млн КУО) |
8 мг |
+ |
† Добову норму не визначено. |