Поживна цінність |
Розмір порції: 2 капсули |
|
|
Кількість в 1 порції |
% від добової норми |
Калорії |
20 |
|
Загальний вміст жирів |
2 г |
3 %* |
Насичені жири |
0,5 г |
3 %* |
Концентрат риб’ячого жиру |
2,2 г (2200 мг) |
† |
Загальна кількість омега-3 жирних кислот у вигляді тригліцеридів |
640 мг |
† |
Ейкозапентаенова кислота (ЕПК у вигляді тригліцеридів) |
360 мг |
† |
Докозагексаєнова кислота (ДГК у вигляді тригліцеридів) |
240 мг |
† |
Інші омега-3 жирні кислоти |
40 мг |
† |
* Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
† Добову норму не визначено. |
Основні інгредієнти
Концентрат натурального риб’ячого жиру
Інші інгредієнти
Капсула з риб’ячого желатину (желатин [з тилапії], гліцерин, вода), вітамін E (< 0,1 % у вигляді натуральних змішаних токоферолів).
Містить рибу (анчоус, скумбрію, сардину та/або тунець).
Концентрат риб’ячого жиру, що міститься капсулах з омега-3, виготовляється відповідно до суворих стандартів контролю якості та перевірений на відсутність шкідливих забруднюючих речовин (зокрема, важких металів [ртуті], ПХБ, діоксинів, інших речовин).
Капсули з риб’ячого желатину виробляються в Каліфорнії, США з інгредієнтів, отриманих із місцевих і зарубіжних джерел.
Під час виготовлення цього продукту не використовуються молоко, яйця, молюски й ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя та глютен. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки, де може здійснюватись обробка інших продуктів, які містять ці алергени або інгредієнти.